BROLIUKŲ VASARA: Psichologinis pasirengimas permainoms

BROLIUKŲ VASARA: Psichologinis pasirengimas permainoms

22. Aug 2017, 15:08 kodelcia kodelcia

 

Nebedaug liko iki rudens pradžios ir didžiųjų permainų. Deimantukas, pavasarį paskutinį kartą uždaręs darželio duris, Rugsėjo pirmąją keliaus į priešmokyklinę ugdymo grupę.

Pamatas pradžiai jau paklotas ir gal nebus taip baisu. Mat pirmasis susitikimas su mokytoja jau įvykęs - gegužės pabaigoje buvom gavę kvietimą apsilankyti naujojoje klasėje, pasikalbėti su mokytoja. Tąkart vaikučių ir tėvelių nedaug tebuvo, bet sužinojome, jog turėtų klasėje būti apie dešimt vaikučių. Iš jų Deimantas pažįsta tik pusę, nes kartu lankė darželį. Tad su sūnumi kalbėjomės, kad smagu bus susirasti naujų draugų, turėti savo suoliuką, kad bus pamokėlės, sporto valandėlės- ko trūko darželio grupėje. 

Manau, Deimantas permainoms pasiruošęs ganėtinai neblogai. Sunkiausia bus ankstyvas kėlimasis, pripratimas prie mokyklinės rutinos ( juk per vasarą išslikastęs, turės būti klusnus pamokėlių metu).  

Ryt dar lankysimės pas šeimos gydytoją, pasitikrinti sveikatą. Sunkiausias laukia vizitas pas stomotologą...  Mat skiepų ir danukų taisymo bijo kaip tas begemotas iš filmuko :) Bet apie tai kaip seksis papasakosime jau po visko.

 

Geros dienikės!

 

Liucyte Liucyte 22. Aug 2017, 19:40

Didžiausios sėkmės Deimantukui! 😀