Sveikutės,
ar yra mamyčių kurios atsimena kokios buvo pirmosios (1-2sav.) nėštumo savaitės? Skaičiau kituose forumuose (pvz; "tėvų darželis"), kad vienos iš kart jaučia savijautos pasikeitimą, vos ne keliom dienom praėjus po ovuliacijos, kitos tik po mėnėsinių sako kažką įžvelgusios. Tad būtų smagu kad visos pasidalintumėte savo patirtimi. AČIŪ. :)
Labukas as siuo metu laukiuosi 5savaites,iskyrus mieguistuma ir krtutines jautruma nlb ka jauciu
Žodziu daktare nieko nerado, sako kad temperatūra pakilusi čia normalu, kraujospūdis geras, infekcijos šlapime nerado, nestumo testas neigiamas, sako gali dar neparodyti, turim laukt mėnėsinių. Kad pučia vidurius nežino kodėl. O kad geriu folio rūgštį su b vitaminu sakė gerai, nuo to reakcijos blogos neturėtų būt.
Telieka laukt mėnėsinių..... 😀
Rytoj einu pas daktarę, nes pilvo pūtimas ir galvos skausmai baigia nužudyti. Lai paima krauja ir bus viskas aišku. Net pradėjau galvoti, gal folio rūgšties perteklius man, nes kartu geriu ir vitamina B, tai gal įvyko reakcija kokia... bet nemanau, nes geriu folio rūgštį jau beveik du mėnesius... hmmm...
nebuvo man to,arba nepamenu😀kad pykino tai tikrai mane,ir slapindavausi labai daznai as
Ačiūūū, Daivike 😉
As sirgau plauciu uzdegimu su antru nestumu. Pirmu taip pat matyt tokia reakcija atmetimo. Viskas laimingai auginam du angelelius. Linkiu teigiamo atsakymo.
Ačiūū, kad pasidalinote savo požymiais, DA23 😉 tikiuosi jūsų palinkėjimas išsipildys!
O gal, Dovile, pameni kokios buvo pirmosios 2savaitės?
Buvo bloga sakai, bet kažkokių gal turi tikslesnių požymių? 😉
Man pvz žiaurus galvos skausmas, visa diena spaudžia galva ties smilkiniais ir ties kakta, namie tikrinaus BT nieko nerodė, nes nekažką termometrus turiu, bet darbe turim labai gerą-vaikams matuojam ir jis parodė man šian 37,2. Tada nenormalus pilvo pūtimas, gadinu orą konkrečiai. Ir jau 4dienas tas nepraeinantis pūtimas.Tada kažkoks idomus jausmas apačioje ties gimda. Būna skauda, būna duria ar pučia-nebesuprantu kas ten daros. Vidurių užkietėjimą turiu iš seniau tai kaip ir šito požymio nepriskiriu labai. Šlapintis atrodo nu kaip kada einu, gal vienu kart daugiau...tad va tokie požymiai atsiradę labai neduoda ramybės...čia rudeninis virusas užpuolęs ar nėštumas, ar šiaip jau negerai man su galva 😃 kai planuoji ir lauki tada žiauriai sunku nustygti vietoje 😃
labas😀 o man su pirmu niestumu buvo bloga pora menesiu😀ir va su antru taip pat buvo ir noras valgymo vakaras labai😃 tai sworis augo man labai,tai daktare tik pasakydavo gulsi i lygonine tai kyta vizita nieko nepriaugdavau,tai po to tada jau vel leizdawau sau pavalgyti ir vel tada daktare bylos man😃
Ačiūū tau už atsakyma, Evelina 😉
Aš irgi labai noriu pastoti, ir turėjome prieš tai problemų su pastojimu, o dabar kai pasijutau visai kitaip,kaip visad- pagalvojau gal vis gi "užkibo" 😃 dar savaitė laukti iki mėnėsinių, bet kantrybė visiškai išseko...tas laukimas amžinybė...
laukiu gal dar atsiras mamyčių kurios atsimena savo pirmąsias nėštumo savaites. 😀
Labas,man antras nestumas,nezinau ar del to kad norejau buti pastojus ar tikrai,bet po keliu dienu pradejau jausti kad pykina,ir tai tesiasi 2 men 😀 tai gal organizmas taip ir reagavo i apvaisinima 😀