Per moksleivių rudens atostogas - gausybė linksmų pramogų!

Per moksleivių rudens atostogas - gausybė linksmų pramogų!

15. Oct 2011, 07:00


Lietuvos vaikų ir jaunimo centras (LVJC) kviečia moksleivius rudens atostogas praleisti smagiai ir naudingai: išbandyti daugybę aktyvių, kūrybinių veiklų bei pramogų ir nepasiduoti trumpėjančių bei vėstančių dienų pagundoms leisti laiką prie TV ar kompiuterio ekranų.

 

Per rudens atostogas LVJC organizuoja jau tradicija tapusią stovyklą „Įspūdžiautojai“, kviečia išbandyti įvairiausių stilių šokius pirmąjį kartą rengiamoje „Šokių savaitėje“ ir dar prieš prasidedant atostogoms – atrasti mėgstamiausias veiklas kūrybinėje laboratorijoje „Patirtukas“ ir „Bandyklė“, kuri dėl ypatingo susidomėjimo organizuojama jau trečiąjį kartą.

 

„Įspūdžiautojų“ stovykloje (spalio 31–lapkričio 5 d.) vyks daugybė smagių pramogų: žongliravimas ir vaikščiojimas kojūkais, molio puodų lipdymas kartu su patyrusiais „Amatų gildijos“ meistrais ir drabužių kolekcijos iš antrinių žaliavų kūrimas. Įspūdžiautojai taip pat plaukios LVJC baseine, pūs milžiniškus burbulus Burbuladienyje pačių pasigamintomis gaudyklėmis, kurs bei laidys aitvarus, dalyvaus netradicinių menų užsiėmimuose bei patirs daug kitų smagių dalykų.

 

„Šokio savaitė“ (lapkričio 2–5 d.) vaikus ir jaunuolius kviečia išbandyti įvairiausių stilių šokius: lindihopą, hiphopą, breiką, hausą ir šiuolaikinius šokius bei dalyvauti kiekvieną vakarą vyksiančiose draugiškose „Šokių ringo“ kovose.

 

Dar neprasidėjus moksleivių atostogoms, nuo spalio 19 d. vaikai ir jaunuoliai kviečiami dalyvauti jau trečiojoje kūrybinėje laboratorijoje „Patirtukas“ (4–9 m.) ir „Bandyklė“ (10–18 m.), kur per vieną savaitę galės išbandyti įvairius LVJC užsiėmimus, atrasti naujų saviraiškos būdų bei pačiam išsirinkti veiklą, kurią norėtųsi lankyti visus mokslo metus.