Laimėjome Lego Duplo - stebuklų tikrai būna!

Laimėjome Lego Duplo - stebuklų tikrai būna!

18. Dec 2019, 20:17 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Konkurse neseniai laimėjome Lego Duplo konstruktorių. Norime ne tik pasidalinti nuotraukomis, geromis emocijomis, bet ir dar kartą padėkoti nuo mano visų vaikų visam Mamyčių klubui!

Kai laimėjome, konstruktorių gavome jau kitą dieną. Stebuklas, ar ne? Kam pasipasakoju, tas netiki. Vyras irgi netikėjo. Vaikai tikrai galvoja, kad Kalėdų senis yra. Jūs nerealūs! Darote stebuklus! Net ir vyras pamatęs sako, kad stebuklų yra ?

Kai gavome konstruktorių, vidurinėlis mano sūnelis greit išpakavo. Kai pamatė, kas viduje, šypsena iki ausų. Tiesiog pasaka, Iš karto ėmėm konstruoti. Nespėjom net suvalgyti košės. Sukonstravo labai lengvai. Teko truputį padėti. Mažoji dabar tik iškonstruoja. Bet labai patinka viską iščiupinėti, iškonstruoti. Vidurinėlis sukonstruoja vėl. Ir taip jie žaidžia.

Labai patinka konstruoti. Sukonstruoja ir kitokius statinius. Ne tik tai, kas pavaizduota ant dėžutės. Kasdien dabar žaidžia ir dar neatsibodo. Kartais būna, kad susipeša, bet paskui vėl susitaiko dėl gyvūnėlių kam koks atiteks pažaisti. Patinka sūnui, kad žirafa su judančiu kaklu, kad liūtas išsižioja. O krokodilas net nasrus parodo. Vidurinėlis su krokodilu taip juokina sesytę mažąją.

Linksma į juos žiūrėti, kai taip jie moka žaisti. Ir pastumdo su ratukais, ir paskraido su paukšteliu. Svarbiausia, kad labai lengvai susistato. Spalvos nuostabios. Judanti žirafa - tikrai kažkas nerealaus. Visas rinkinys labai puikus! Mažiukams tokie žaislai labai patinka. Man irgi džiaugsmo daug daug.

Didelis dėkui Mamyčių klubui ir Lego Duplo remėjams. Ačiū, kad darote stebuklus!

Eglė G.