Kremo vaikams testavimas

Kremo vaikams testavimas

10. Aug 2014, 23:01 irmantaite irmantaite
20140810225809-80826.jpgTariam didelį ačiū Mamyčių klubui už suteiktą galimybę išbandyti kasdienės veido ir kūno priežiūros kremą vaikams. Šio kremuko reklamą buvau mačiusi, bet dar nebuvome spėję įsigyti. 
Testuotojai:  Gytis beveik 4 metai, Mantas 1,3 metukai džiaugsmingai sutiko gautą kremuką. Kremas mus pasiekė grįžusius iš pajūrio. Atostogoms oras pasitaikė nuostabus. Gytis dievina maudynes, tad mirko jūroje, kone visą dieną praleisdavome lauke. Todėl grižę su dideliu džiaugsmu ėmėme gelbėti saulės ir vandens išsausintas odeles.
Apie kremą:
Kremas tirštos konsistencijos, lengvai paskirstomas, malonaus kvapo, tikrai greitai įsigeria ir nelieka riebumo. Tepiausi rankas, išbandžiau ir aš.
Kremas patogus naudotis. Tūbelę lengva paspausti ir vaikui. Man labai patiko kremo pakuotė. Ta besišypsanti gėlytė, ramios, švelnios spalvos, iš karto matyti jog kremas draugiškas vaikui.
Kremą naudojome savaitę, odelė suminkštėjo, pašvelnėjo. Tepimą tęsime ir toliau.
Vaikučiams patiko kremas. Pats tepimasis mums virto smagiu žaidimu. Prisijuokiau iš mažojo, jau taip kopijuodamas brolį tepėsi ir visai nesvarbu kad vis tą pačią vietą. Dar Mantukui labai patiko atidaryti ir uždaryti, atidaryti ir uždaryti kremą.
Kremas mums tiko. Šis testavimas padėjo apsispręsti ką naudosime odos apsaugai nuo vėjo ir šalčio atėjus šaltajam sezonui.