3 dalykai, į ką atkreipti dėmesį renkantis vežimėlį

3 dalykai, į ką atkreipti dėmesį renkantis vežimėlį

23. Nov 2015, 12:02 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Vaikelio atėjimas į šeimą - kupinas džiaugsmo ir, šiek tiek, rūpesčių. Juk pirmam susitikimui būtina pasiruošti, o vieną darbą turi atlikti bene kiekviena mažylio besilaukianti šeima.

“Mamyčių klubo” komanda susitiko su nėštute Indre, kuri laukiasi berniuko ir niekaip negali išsirinkti vežimėlio.

“Jų įvairovė tokia didelė, kad net nežinau į ką atkreipti dėmesį”, - šypteli mama. Ji kartu su Egle Skrolyte keliauja pas vaikiškos technikos ekspertus - parduotuvę “Mini Mood” www.minimood.lt.

“Siūlome pagalvoti apie tris paprastus dalykus, kurie padės nuspręsti kokio vežimėlio jums reikia”, - teigia www.minimood.lt rinkodaros ir pardavimų vadovė Julija Šelešniova.

Pirmas- vieta, kur jūs gyvenate: miestas, užmiestis, namas, butas su siauru liftu. Nuo to priklauso kokiu paviršiumi dažniausiai vežiosite vaikutį, ar reikės nešti vežimą, o gal pakaks palikti prieangyje.

Antras - automobilis: daugelis mamų vairuoja, todėl vežimėlio rėmas turi lengvai susilankstyti, būtų lengvas ir jį nesunku sutalpinti į jūsų automobilį.

Trečias - vežimėlio funkcionalumas. Išbandykite ar vežimas stabilus, patogus ir saugus.  

Apsibrėžus šiuos dalykus, išsirinkti bus daug paprasčiau ir lengviau.

Indrė susidomėjo naujuoju vežimėliu “Teutonia BeYou”, kuris pagal aukščiau išvardintas taisykles tinka būtent jai: yra lengvas, lengvai susilanksto, labai manevringas ir tvirtas.

20151123120118-35826.jpg

“Jeigu vaikas gimsta žiemą ar rudenį, rinkitės didesnį ir gilesnį lopį. Būtent “Teutonia BeYou” vežimėlis jį turi. Taip pat mamas žavi lengva priežiūra - viską galima išimti, išskalbti”, - pataria Julija. Ji atkreipė Indrės dėmesį ir į skirtingus ratų dydžius. Tai, pasirodo, suteikia vežimėliui manevringumo.

Vežimėlio dalis, kuri bus naudojama kiek ūgtelėjusiam mažyliui – ne mažiau svarbi. “Teutonia BeYou” vežimėlyje ypatingas dėmesys yra skirtas pirmiausia mažylio saugumui – šiame vežimėlyje – 5 taškų saugos diržai.

20151123120130-62256.jpg

Net ir sportinėje dalyje vaikutis puikiai išsimiegos - nugarėlėje yra mygtukas, kurį paspaudus pasidaro pilnai gulima padėtis. Kojyčių pakojis taip pat valdomas mygtuko pagalba - jį galima nuleisti arba ištiesti.

Nepamirštami ir tėveliai - vežimėlio rankena iš ekologiškos odos, tad ją ypatingai malonu liesti. Beje apie suaugusiųjų komfortą pagalvota ir kuriant vežimėlio stabdžius. Jie ne vežimėlio apačioje, kaip dažnai įprasta, o ant rankenos -  taip bus apsaugoti jūsų batai.

www.minimood.lt

 Ukmergės g. 283 ir Saltoniškių g. 9 (PC Panorama) Vilniuje

20151015113908-45425.jpg