Svajonių Kalėdos arba gerumas

Svajonių Kalėdos arba gerumas

31. Dec 2019, 11:34 Iddile Iddile


"Ačiū Jums už kalėdinį stebuklą mūsų namams- tokią kalėdinę nuotaiką atvežėt, tokia šiluma Jūs spindit <3  Viskas saugiai padėta ir lauks Kalėdų nakties.Taip džiugu buvo Jus pamatyti" 

Tokia citata pradėsiu visą pasakojimą apie Kalėdų laukimą, jo kuriamus stebuklus ir šilumą, kuri šildo visa tai prisiminus.
Dar lapkričio mėnesį paskelbiau, kad ieškau šeimos, kuriai galėčiau padaryti gražias ir jaukias Kalėdas. Tačiau kartu su Dievo ir Linos pagalba radau nuostabią ir gausią Kamilės šeimą.
Jau nuo pirmų jos parašytų sakinių, net neabejodama žinojau, kad padedu šeimai, kuri vertina, tai ką turi šiandien.

Tad paskelbus viešai, kad jau turiu savo Kamilę su galima sakyti 7 atžalomis ir rūpestingu tėčiu, man į pagalbą atėjo ir Kalėdiniai nykštukai / fėjos ir deivės. Visi susikabinome rankomis ir padarėme rodos, kažką nepaprasto.
Pirmasis siuntinys, kuris pasiekė Kamilės šeimą buvo iš Kauno. "Lapino puota" padarė tikrą puotą šiai šeimai. "Tiek visko daug ir skanaus! Niekad neteikiam maistui daug reikšmės. Valgom, ką turim , o ne tai, ko norėtume ir sugalvotume . Tai matyti tokius ypatingus dalykus net keista. Niekad nebūčiau pagalvojus,  kad taip gali dėl maisto apimt toks džiaugsmas " 

Vien paskaičius šią žinutę ėmiau graudintis. Ir taip giliai širdy džiaugiausi, kad turiu tokius žmones pas savęs drauguose, kurie sutiko prisijungti prie šio projekto. Kitaip jo negalėčiau pavadinti. Vėliau siuntinys atkeliavo ir iš Klaipėdos. Vėl gavau žinutę iš Kamilės: "Stebuklų penktadienis <3 Kol kas paliko lauke,nes kol kalbėjausi lauke su nykštuku  smalsios vaikų akys pravėrę lauko duris vis sakė: "Mamyt, eik namo , sušalsi" Nykštukas sakė, kad darbą pradėjo nuo 5val ryto ir dar negreit namo į Klaipėdą- ilgas penktadienis, kad kiti būtų laimingi." tai buvo" Medinukas" siųsta dovana vaikams.
 Vėliau jau sužinojau, kad čia buvo staigmena staigmenoje. "Medinukas" stipriai pasistengė nustebinti vaikus. Ir žinot ką? Aš širdyje didžiavausi kiekvienu, kuris prisidėjo prie šios mano akcijos. 
Aš buvau nusprendusi tiesiog išsiųsti siuntą per kurjerius, bet kai tiek šilumos ir to tikrumo skriejo iš anapus ekrano, pati su vyru ir Rojumi, dieną prieš Kūčias nuvykome tiesiai pas Kamilę į namus. Ir mus pasitiko tiek daug džiugesio, klegesio ir šypsenų, kad senai tiek geros emocijos iš nieko nesu sulaukusi. Palikę dovanas    sėdome į mašiną ir kelionė pajūrio link buvo tokia rami,tokia jauki... 
Rankose laikiau pieštą atvirutę ir vežiausi pyragą,keptą vaikų. Ir kaip žmonės gali nedaryti gerų darbų, kai gauni tiek daug palaimos atgal?
Kalėdų vakarą gavau žinutę nuo Kamilės. "Labas vakaras. Na va,prabėgo pirmoji Kalėdų diena,  užmigdžiau pačias mažiausiasias ir galiu prisėsti parašyti Jums. Nemoku gražiai rašyti, bet nuoširdžiai ir su meile noriu padėkoti už tokias Kalėdas, kokių net neatsimenu. Norim padėkoti mes visi Jums ir gausiam būriui stebukladarių nykštukų <3 Visa diena buvo tokia stebuklinga, kupina džiaugsmingų emocijų. Vaikų svajonės buvo ne tik kad išpildytos, bet viršijo visus lūkesčius, su daug staigmenų ir netikėtumų."
Kartu su Kamile dėkoju visiems kas prisijungė, kas dalijosi ir kam patinka stebuklai. Mums pavyko ir šios Kalėdos buvo tikrai nepaprastos vardan Jūsų visų. Ačiū, kad esate. Ačiū, kad tikite ir pasitikite manimi. Ir ačiū didelis nuo visų vaikų. Aš tikiu, kad Jums gyvenimas už tai tikrai yra paruošęs be proto gerą dovaną. Belieka jos sulaukti.